Maia Sandu: „Forțele armatei ruse au lansat o nouă serie de atacuri cu rachete asupra Ucrainei”. Care sunt zonele afectate

În timp ce o lume întreagă trăiește bucuria sărbătorilor de iarnă, Rusia continuă să aducă distrugere și moarte în Ucraina. Acest fapt a fost semnalat de Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care a ținut să adauge că conform primelor estimări, forțele armatei ruse au lansat, azi dimineața, o nouă serie de atacuri cu rachete asupra Ucrainei – peste 100 de rachete.

„S-au produs explozii în zonele rezidențiale din Kyiv, Harkiv, Lviv și alte orașe, fiind distruse clădiri și automobilele parcate în preajmă”, a relatat Maia Sandu.

Potrivit acesteia, atacurile continuă și în aceste momente, ceea ce pune în pericol viața oamenilor din localitățile țării vecine.

„Condamnăm cu vehemență aceste acțiuni barbare, neprovocate, menite să aducă distrugere și moarte. Bombardarea orașelor cu oameni pașnici și distrugerea infrastructurii care le asigură condițiile elementare de trai, în toiul iernii, este o crimă care nu trebuie să rămână nepedepsită”, a conchis Președinta Maia Sandu.

Maia SanduRăzboiUcraina
Comments (0)
Add Comment