METEO// Câteva raze de soare vor reapărea în acest weekend, dar tot frig va fi

După o săptămână instabilă atmosfereric, cu ploi, lapoviță și chiar ninsoare, vremea de afară ne va bucura, din nou, cu raze de soare în weekend, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Astfel, potrivit sinopticienilor, mâine, deși maxima nu va suferi schimbări față de valorile termice înregistrate în ultimele zile, norii groși vor dispărea treptat, iar odată cu ei va reapărea soarele. Totodată, și vântul își va scădea din intensitate, urmând să sufle slab și moderat.

În condițiile date, doar ceața care s-ar putea forma în zonele joase și doar în primele ore ale dimineții, ar putea să strice puțin vremea.

Legat de valorile termice, sâmbătă, la Nord, maxima va urca până la +6 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +7 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valoarii de +8 grade.

Noaptea, minima va oscila între -3 și +2 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, duminică vremea de afară nu va suferi nicio schimbare. În schimb, debutul săptămânii viitoare nu va aduce o nouă instabilitate atmosferică, respectiv ploile și lapovița vor continua să cadă pe tot teritoriul țării. De asemenea, și vântul va bate moderat, cu intensificări seara și dimineața.

Comments (0)
Add Comment