„Mișcarea Alternativa Națională” a lui Ion Ceban va susține referendumul de modificare a Constituției din 20 octombrie

„Mișcarea Alternativa Națională” a lui Ion Ceban va susține referendumul de modificare a Constituției din 20 octombrie. Declarația a fost făcută de liderul formațiunii și primarul general al Capitalei, Ion Ceban, în cadrul unei emisiuni de la Rlive. Potrivit lui,  formațiunea se va înregistra la Comisia Electorală Centrală în calitate de concurent electoral și va promova acest exercițiu.

ION CEBAN, primarul general al Capitalei: „Încă în decembrie, când a fost vehiculată ideea pentru prima dată, am spus că vom susține acest referendum. Este foarte important să fie o mobilizare maximă în această privință, indiferent de interpretările legale, procesuale și tot așa mai departe. Noi vom face campanie de informare, ne vom înregistra în calitate de participant și le vom explica oamenilor de ce, cum, care sunt consecințele, ce anume presupune organizarea acestui referendum și rezultatele sale.”

În același timp, Ion Ceban a menționat că formațiunea sa încă nu a luat decizia dacă va susține sau nu un candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova. Liderul MAN spune că are discuții cu toți potențialii candidați la șefia țării și analizează toate programele electorale.

AlegeriIon CebanMANMișcarea Alternativă Naționalăreferendum
Comments (0)
Add Comment