Năstase: „Maia Sandu abordează primarii Platformei DA”

Primele conflicte din cadrul alegerilor prezidențiale din această toamnă au început deja, avându-i în prim-plan chiar pe foștii colegi din cadrul blocului ACUM, candidatul Platformei DA, Andrei Năstase și candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

Pe scurt, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, fostul ministrul de Interne s-a arătat deranjat de faptul că ex-premierul discută cu primarii Platformei DA pentru a se asigura de susținere acestora în cazul în care aceasta va intra în turul II al alegerilor prezidențiale.

„ –Am rugat-o doar pe doamna Maia Sandu că nu e bine să abordeze colegii mei primari. –Ce se întâmplă? Intrați un pic în detalii. Nimic nu se întâmplă. Doamna Sandu a considerat că trebuie să vorbească cu primarii noștri. Mi-a spus că discută cu ei pentru a se asigura că va avea sprijinul în turul II”.

În context, Andrei Năstase a sugerat că Maia Sandu nici nu ar avea nevoie de susținerea primarilor Platformei DA, deoarece este sigur că în turul II va intra el, și nu Maia Sandu.

Amintim că Andrei Năstase, candidatul din partea Platformei DA la funcția de șef al statului, va fi candidatul cu numărul doi în buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale de 1 noiembrie, potrivit tragerilor la sorți efectuată de către Comisia Electorală Centrală.

Comments (0)
Add Comment