Năstase, primul care a depus semnăturile pentru prezidențiale

Candidatul Platformei DA pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, Andrei Năstase a depus în această dimineață la Comisia Electorală Centrală semnăturile necesare pentru înregistrarea sa la funcția de președinte.

Pe scurt, grupul de inițiativă al liderului Platformei adunat în doar trei zile peste 25.000 de semnături, un prim rezultat bun în acest scrutin, a menționat Andrei Năstase.

„Am depus astăzi cele 25.491 de semnături acumulate pe parcursul celor câteva zile în sprijinul candidaturii Platformei DA la funcția de președinte al Republicii Moldova.. Ne-am propus să facem o campanie bună, curată, una edificatoare, în jurul unui proiect de țară. Am încercat să unim societatea în jurul unui proiect de țara, astfel ca în Republica Moldova să se trăiască în pace, în siguranță, în bună înțelegere.”

Amintim că până acum, CEC a acceptat șapte grupuri de iniţiativă pentru susţinerea candidaţilor la funcția de șef al statului, printre care, Tudor Deliu, PLDM, Renato Usatîi, Partidul Nostru, Andrei Năstase, Platforma DA, Maia Sandu, PAS, Andrian Candu, PRO Moldova, Octavian Ţîcu, PUN și Dorin Chirtoacă, Blocul electoral Unirea.

Comments (0)
Add Comment