Natalia Gavrilița ar putea fi candidata PAS la alegerile pentru Primăria Capitalei

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Natalia Gavrilița nu a părăsit scena politică de la noi, așa cum s-a vehiculat în mai multe rânduri. Din contra, a declarat chiar ea, în cadrul unei emisiuni de la TV8, în toamnă, ar putea reprezenta Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile locale, în lupta pentru Primăria Chișinău.

În prezent, membrii PAS analizează mai multe candidaturi pentru această funcție, a mai spus Gavrilița.

„-Dumneavoastră sunteți candidate luată în calcul de PAS? Numele dumneavoastră se discută? – Am discutat cu colegii despre mai multe candidaturi pentru această funcție, da. -Inclusiv și dumneavoastră? -Da”, a spus Natalia Gavrilița.

Mai mult, întrebată dacă funcția de guvernator al Băncii Naționale nu i s-ar potrivi mai bine, Natalia Gavrilița a refuzat să răspundă, dând însă de înțeles că este o variantă pe care nu o ia în calcul.

„-Dumneavoastră v-ați descurca mai bine în această funcție? -Nu cred că este cazul să fac aprecieri dacă m-aș descurca mai bine sau nu. În general, evaluarea dacă se descurcă bine trebuie s-o facă cetățenii”, a mai menționat Gavrilița.

Următoarele alegeri locale ar urma să aibă loc pe 29 octombrie sau pe cinci noiembrie 2023. Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia din funcția de prim-ministru al Moldovei, pe zece februarie curent, într-un briefing de presă.

Alegeri locale noiNatalia GavrilițaPrimăria Chișinău
Comments (0)
Add Comment