Noua funcție de la WhatsApp îți face viața mai ușoară: Ce se întâmplă cu aplicația de mesagerie

WhatsApp îți va permite acum să creezi grupuri mici fără a le numi mai întâi. Mark Zuckerberg a anunțat noua funcție într-o postare pe Facebook. Anterior, era necesar să alegi numele grupului pe care îl creezi, atunci când îl configurai, scrie playtech.ro.

Așadar, conform șefului Facebook, grupurile fără nume au o limită de șase membri, în loc de limita de 1.024 de participanți a grupurilor numite. În plus, WhatsApp va genera automat nume de substituenți pentru grupuri fără nume pe baza membrilor acestora. De exemplu, „Rocco & Li-Chen” pentru un chat între ei în imaginea care susține un exemplu de mai sus a lui Zuckerberg.

În funcție de modul în care ai salvat contactele membrilor, numele grupului va apărea, de asemenea, diferit pentru fiecare membru. Mai mult, când te alături unui grup fără nume care include persoane care nu au salvat contactele, se pare că acesta va afișa numărul tău de telefon. Acest lucru sugerează că funcția este concepută mai mult pentru prieteni, familie sau colegi și mai puțin pentru străini.

Se pare că funcția va fi lansată la nivel global „în următoarele câteva săptămâni”.

De asemenea, WhatsApp mai are noi funcții. Pentru context, în 2021, WhatsApp a anunțat că va începe să permită utilizatorilor săi să trimită fotografii și videoclipuri pe care destinatarii le-ar putea vedea o singură dată. Acum, noi capturi de ecran sugerează că Meta poate lucra la un nou meniu de mesaje pentru WhatsApp, pentru a face opțiunea mai rapidă și mai ușor de accesat.

În prezent, poți atinge o pictogramă din bara de subtitrări atunci când trimiți conținut media pentru a specifica că poate fi vizualizată o singură dată. Potrivit WABetaInfo, WhatsApp beta v2.23.18.3 include o modificare a modului în care aceste tipuri de mesaje pot fi trimise. Capturile de ecran par să arate că apăsarea lungă a butonului de trimitere va seta acum ca un mesaj să fie trimis ca vizualizare o singură dată. Cu toate acestea, GIF-urile nu pot fi trimise în modul vizualizare o dată prin această nouă funcție. În viitor, această modificare ar putea permite Meta să extindă vizualizarea o dată la alte tipuri de mesaje.

Comments (0)
Add Comment