O nouă schemă de escrocherie asociată programului guvernamental „Ajutor la contor”. Cetățenii sunt îndemnați să acceseze link-uri frauduloase

O nouă schemă de escrocherie asociată programului guvernamental „Ajutor la contor”.  Cetățenii, prin mesaje parvenite de la numere de telefon ale escrocilor, sunt îndemnați să acceseze link-uri frauduloase pentru a beneficia de surse financiare din partea statului.

În acest context, Ministerul Muncii și Protecției Sociale îi roagă pe cetățenii să nu acceseze aceste link-uri și să nu furnizeze date personale în răspuns la asemenea mesaje. De asemenea, instituția menționează că toate programele Guvernului sunt anunțate oficial pe pagina ministerului social.gov.md și pe alte site-uri guvernamentale.

În același timp, poliția îi sfătuie pe oameni să blocheze numerele de telefon de pe care sunt transmite informații dubioase și să anunțe imediat organele competente.

Oamenii legii întreprind toate măsurile pentru a stopa acest tip de escrocherie și pentru identificarea persoanelor care o gestionează.

Escrocheriefraudăpoliție
Comments (0)
Add Comment