Petrocub, fără emoții în meciul cu Florești

Petrocub Hîncești nu a avut emoții în meciul disputat împotriva lui Forești, echipă pe care a umilit-o cu 4-0, în ultima întâlnire din cadrul etapei a XII-a din Divizia Națională.

„Alb-Negrii” au punctat pentru prima dată în minutul 38, prin Ambros, care și-a trecut în cont dubla la mijlocului reprizei a doua, cu un șut din câțiva metri.

Ulterior, Onana a dus scorul la 3-0, iar în timpul suplimentar, Onică, dintr-o lovitură liberă, a stabilit rezultatul final.

Mai mult spectacol a făcut ieri însă Sheriff, care s-a impus în fața lui Codru Lozova, cu scorul de 6-0. Wilson și Gadze, în minutule 31, respectiv 32, au înscris până la pauză.

După reluare, Veloso, din penalty, a majorat diferența. Finalul de meci a fost unul plin de spectacol, pentru că în ultimile zece minute, „Viespile” au înscris de încă trei ori, prin Castaneda, cu o dublă, și Kolovos.

După 12 etape, Petrocub ocupă poziția a treia, cu 26 de puncte, la egalitate cu a doua clasată Milsami. Lider incontestabil rămâne Sheriff, care a obținut 11 victorii din tot atâtea posibile.

Comments (0)
Add Comment