Platforma DA a fost înregistrată în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate

Platforma Demnitate și Adevăr a fost înregistrată în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie în calitate de concurent electoral. Decizia a fost lată în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei Electorale Centrale.

Mai mult, membrii CEC au înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, a fost confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanţe.

Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, CEC a înregistrat nouă concurenți electorali, iar cinci dosare se află în proces de examinare. Termenul limită de depunere a documentelor e 11 iunie.

Până acum, în cursa pentru anticipate au mai fost înscriși și următorii concurenți electorali – blocul Comuniștilor și Socialiștilor, Partidul PACE, Partidul Politic „Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic”, blocul „Renato Usatîi”, PAS, Partidul „Șor”,Partidul Politic Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда”, PDM.

Comments (0)
Add Comment