Prima reacție a ministrului Economiei, Dumitru Alaiba, la scurgerile de pe Telegram: Niciodată nu folosesc cuvântul „bârfologie”

Ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, a venit cu o primă reacție la scurgerile de pe Telegram apărute astăzi, despre discuțiile pe care le-ar fi purtat ex-deputatul PAS cu un șir de utilizatori. Într-o postare pe o rețea de socializare, Alaiba spune că nu consideră necesară să comenteze „operațiunile de dezinformare ale FSB-ului în țara noastră.”

La fel, acesta spune că niciodată nu folosește cuvântul „bârfologie”.

„În comunicarea cu cetățenii și cu reprezentanții mass media o să insist să vorbim despre problemele oamenilor, despre cum ajutăm economia și nu o să mă abat pe subiecte triviale, fake-uri, insinuări, denigrări. Nu avem timp de pierdut”, a conchis Dumitru Alaiba.

Amintim că o presupusă scurgere de informații de pe Telegram, a apărut marți, 22 noiembrie. De această dată, e vorba de discuțiile purtate de Dumitru Alaiba. Anterior, acesta a declarat că i-a fost spart contul de Telegram și că va renunța la această platformă de comunicare.

Dumitru AlaibaTelegram
Comments (0)
Add Comment