PSRM, despre cele 100 de zile de când Maia Sandu a devenit președinte: „Nu a făcut nimic. Era clar că nu va fi capabilă”

Câțiva deputați ai PSRM au venit, într-o conferință de presă, cu mai multe critici în adresa Maiei Sandu, la 100 de zile de când aceasta a preluat mandatul de președinte.

„Avem haos instituțional. În mandatul cetățeanului român Maia Sandu, România a oprit finanțarea țării noastre, pentru că nu avem un guvern cu puteri depline. Practic, Maia Sandu a sabotat ajutorul venit din partea României”.

„Noi nu avem nicio îndoială că vor continua pe acest drum, al intereselor personale și de partid. Situația este mai complicată, pentru că iresponsabilitatea președintelui și a parditului său, a crescut numărul deceselor printre moldoveni. Președintele a demonstrat că nu este capabil să facă nimic bun pentru oameni și, mai grav, nu-i pasă de viața cetățenilor”, a declarat Vasile Bolea, deputat PSRM.

Vineri, președintele Maia Sandu a prezentat, în format web, un raport al celor 100 de zile de activitate de când a devenit președinte.

Comments (0)
Add Comment