Radu Albot, a 2-a victorie la ATP New York

După ce a debutat cu o victorie în proba de simplu a turneului ATP de la New York, Radu Albot a început cu dreptul și la dublu. Alături de Nikoloz Basilashvili, poziția 61 mondial, jucătorul nostru a dispus cu 7-6, 6-4 de perechea formată din Nicholas Monroe, jucător amator, și John Patrick Smith, al 225-lea tenismen al lumii.
Partida dintre cele două perchi a durat o oră și 11 minute. În ciuda faptului că au câștigat, Radu și Nikoloz au avut doar un singur as, față de patru reușiți de adversarii lor, care și-au mai trecut în cont și un procentaj de 92% la capitolul primului serviciu.
Menționăm că, marți, Albot a câștigat și la simplu, scor 6-4, 6-3, în fața lui Bjorn Fratangelo, locul 109 ATP, într-un meci ce a durat aproximativ o oră și zece minute. În continuare, tenismenul moldovean se va duela cu unul dintre favoriții publicului John Isner, sportiv ce ocupă poziția a 18-a în ierarhia mondială.
Competiția de la New York se desfășoară între 12 și 18 februarie și are un fond total de premiere în valoare de 748.000 de dolari.

Comments (0)
Add Comment