Real Madrid, prea tare pentru Atalanta. „Galacticii” se califică în sferturi

Real Madrid nu i-a dat nicio șansă Atalantei, în returul dublei manșe din cadrul UEFA Champions League, impunându-se cu 3-1, respectiv asigurându-și biletul spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

După victoria din primul meci, 1-0, „Galacticii” au cam fost luați ințial pe sus de către italiani. Totuși, nesiguranța din jocul Atalantei a fost pedepsită de experința lui Real, care a deschis scorul, în minutul 34, prin Benzema.

După reluate, Ramos, din penalty, a punctat pentru 2-0, diferență ce a fost însă redusă, în minutul 83, de către Muriel, care a executat perfect o lovitură liberă.

Totuși, oaspeții nu au mai avut forțe pentru a termina meciul, cel puțin, la egalitate. Ba mai mult, aceștia au mai încasat un gol, chiar la următoarea fază, când Asensio a finalizat un assist primit de la Lucas.

S-a terminat 4-1, la general, iar Real Madrid a obținut astfel o calificare mult mai ușor decât s-ar fi gândit în fața Atalantei, după un prim meci în care „Galacticii” au suferit enorm, chiar dacă au câștigat cu 1-0.

Comments (0)
Add Comment