Revenco: „Nu există nicio inițiativă legislativă legată de mărirea vârstei de pensionare a angajaților din cadrul MAI”

Nu există nicio inițiativă legislativă legată de mărirea vârstei de pensionare a angajaților din cadrul MAI, spune ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, care neagă astfel afirmațiile făcute în ultima vreme atât de reprezentanți ai Guvernării, cât și ai opoziției, care declarau că vârsta de pensionare în rândul angajaților MAI ar putea să crească.

„Consider că interesele politice – atât ale Guvernării, cât și ale Opoziției – trebuie să se reflecte în proiecte legislative în cadrul Parlamentului Republicii Moldova și nu în dezinformări răspândite de anumiți politicieni aflați în goana recuperării ratingului electoral.
Pe această cale îi informez pe toți colegii mei din Ministerul Afacerilor Interne că orice inițiativă legislativă va trece printr-un proces intern de consultări iar pentru a fi luată o decizie sub acest aspect un rol foarte important îl vor avea – așa cum este și firesc – opiniile angajaților MAI. Evitați informarea din alte surse care ar putea afecta direct angajații Ministerului și insist să discutăm direct ori de câte ori simțiți nevoia unor lămuriri suplimentare!”, a mai declarat Revenco.
Comments (0)
Add Comment