Șase persoane din țara noastră, vaccinate anti-COVID-19, au murit de coronavirus. Dintre acestea, doar una primise și rapelul

Șase persoane din țara noastră, vaccinate anti-COVID-19, au murit de coronavirus. Dintre aceștea, doar unul primise și rapelul. Informația a fost confirmată de către Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

„În acest moment, sunt înregistrate șase cazuri de deces de COVID-19 în rândul persoanelor care au în anamneză cel puţin o doză de vaccin anti-COVID. Dintre cele șase persoane decedate, trei persoane au fost vaccinate cu vaccinul Astra Zeneca, o persoană cu Pfizer, o persoană cu Sputnik-V şi o persoană cu vaccinul Janssen. Trei persoane sunt locuitori ai municipiului Chişinău și câte o persoană din Cahul, Soroca și Edineţ”, informează Anticorpție.md, cu referire la surse ANSP.

Până acum, în Moldova au fost administrate peste 1,3 milioane de doze de vaccin, dintre care 709.000 de persoane au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin. Dintre cei vaccinați, 108 persoane au prezentat reacții adverse și 1300 – reacții adverse ușoare.

Comments (0)
Add Comment