Sfântul Gheorghe, decisă să câștige cupa

Sfântul Gheorghe nu se va prezenta în finala Cupei Moldovei doar pentru ai ține companie lui Sheriff, ci va face tot posibilul să câștige marele trofeu. Declarația îi aparține chiar fostului jucător al „Viespilor”, Alexandru Boiciuc, în prezent sub contract cu gruparea din Suruceni, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Săptămâna Sportivă” de la postul național de televiziune.
(Alexandru Boiciuc, jucător FC Sfântul Gheorghe)
„Fiecare în parte, fiecare știe ce are de făcut în teren și acum având ajutorul lui Artiom Razgoniuc și Nicolae Cebotari împotriva Sheriff-ului toți sunt suficient de motivați. Totul va decurge în aceste 90 de minute sau adăugător, dacă vor fi, și sigur sper ca Sfântul Gheorge să învingă.”
Mai mult, atacantul de 21 de ani a dat de înțeles că „Sfinții” sunt pregătiți și să lupte pentru câștigarea Diviziei Națională.
(Alexandru Boiciuc, jucător FC Sfântul Gheorghe)
„Faptul că sunt patru echipe care acum se luptă, chiar cinci, pentru podium face campionatul să fie mult mai interesant. Avem trei echipe care sunt la egal de puncte la momentul de față și dacă e să compari cu anul trecut, când după prima etapă deja era clar cine va fi campion, cine va lua locul doi și trei, deja se făcea diferențierea. Anul acesta este mult mai imprevizibil.”
Sfântul Gheorghe a acces în premieră în finala Cupei Moldovei, care se va disputa pe 22 mai, la Chișinău, după ce în semifinale a trecut cu 4-1, la general, de Zimbru. Ce ține de Divizia Națională, în urma a nouă meciuri disputate, echipa din Suruceni ocupă locul doi, având cu cinci puncte mai puține decât liderul Sheriff.

Comments (0)
Add Comment