Sistări temporare de apă pentru 28 decembrie. Vezi adresele vizate

Consumatorii de pe străzile Atelierilor și Cantinei din orașul Durlești și de pe mai multe străzi din satul Budeşti, municipiul Chișinău, vor rămâne miercuri, 28 decembrie, fără apă la robinet.

Potrivit „Apă-Canal Chișinău”, în satul Budești apa va fi sistată între orele 09.00 și 21.00 pe străzile 31 August, Barbu Lăutaru, Haiducilor, A.Lăpuşneanu, M.Kogălniceanu, 8 Martie, Grădinarilor, Budeşti Noi, S.Lazo, S.Lunchevici, Mesager, Şoimolor, Toamnei, Studenţilor, Humuleşti, Ginta Latină, Plopilor, Aron Pumnul, Sfîntul Ilie și Hotarul Satului. În această perioadă vor fi executate lucrări de branșare a apeductului nou construit din satatul Budeşti.

În orașul Durlești, lucrări de branșare a apeductului vor fi efectuate pe strada Cantinei,8. Consumatorii de pe străzile Atelierilor și Cantinei pot rămânea fără apă între orele 09.00 și 17.00.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Apă-Canal ChișinăuSistări de apă
Comments (0)
Add Comment