Slusari, despre întâlnirile cu fermierii: „Am rămas perplex de reacția bolnavicioasă a unor deputați PAS”

Agricultorii solicită de la guvernare un sprijin. Măcar cu restituirea accizelor la motorina, așa cum s-a promis în campania electorală, susține Alexandru Slusari, fost vicepreședinte al Parlamentului, care susține că mai mulți fermieri au primit mesaje de amenințare din partea unor deputați PAS, după ce și-au manifestat nemulțumirea în spațiul public.

„Am rămas perplex de reacția bolnavicioasă a unor deputați PAS în privința acestor adunări de lucru. După ele, unii fermieri au primit telefoane de la aleșii poporului cu reproșuri și cu elemente de amenințări. Că la ei a ajuns informația despre întâlniri. Că ei vor verifica nu știu ce. Parcă s-au întrunit teroriști, nu agricultori”, spune Slusari.

Membru al Platformei DA, Slusari spune că agricultorii se simt acum intimidați, la fel cum erau în perioada lui Plahotniuc.

„Domnii deputați de la PAS, voi nu ați încurcat calendarul ? Suntem în anul 2022, nu în 2016-2019. Parcă a trecut perioada lui Plahotniuc. De unde atâta isterie ? Sau asistăm la reproducerea sistemului, căâd oamenii aveau frica să se întrunească și să discute liber?”, a conchis fostul deputat.

 

Comments (0)
Add Comment