Slusari: „Ex-ministrul de Interne în guvernele PLDM, Dorin Recean, „are o influență puternică în privința numirilor la ministerul Afacerilor Interne”

Ex-ministrul de Interne în guvernele PLDM, Dorin Recean, „are o influență puternică în privința numirilor la ministerul Afacerilor Interne și încearcă să bage oamenii lui în alte structuri statale”. Afirmația îi aparține fostului deputat PPDA, Alexandr Slusari, care precizează că, drept rezultat „sunt promovați oameni, care au fost sculele regimului Plahotniuc și care au organizat persecutarea opoziției, jurnaliștilor și societății civile”.

 

„Nu este deloc bine ca Dorin Recean are influenta puternica in privinta numirilor la Ministerul Afacerilor Internet si incearca sa bage oamenii lui si in alte structurile statale.
Drept rezultat sunt promovati oameni, care au fost sculele regimului Plahotniuc si care au organizat persecutarea opozitiei, jurnalistilor si societatii civile.
Despre faptul ca Recean trage anumite sfoarele politicii de cadre cunosc deja foarte multi oameni.
Pretinsul papusar, care in 2013-2014 nu a intreprins nimic pentru a opri capturarea statului, prin actiunile sale acum discrediteaza semnificativ actul de guvernare”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.
Comments (0)
Add Comment