Socialiștii au organizat un protest la Ungheni: Manifestanții au cerut demisia guvernării

Reprezentanții Partidului Socialiștilor din Moldova (PSRM) au organizat, duminică, la Ungheni un protest împotriva politicilor actualei guvernări. La manifestație au participat deputați, activiști și susținători ai PSRM.

În cadrul manifestației, aceștia și-au arătat nemulțumirea față de degradarea situației din țară în toate domeniile – economic, social, politic, față de creșterea necontenită a prețurilor la produse și servicii, față de presiunea exercitată de puterea centrală asupra autorităților publice locale și intenția de a reforma administrația publică locală.

De asemenea oamenii s-au indignat de decizia Comisiei pentru Situații Excepționale de a suspenda licența de emisie pentru 6 posturi de televiciune, care în opinia vorbitorilor are drept scop de a „îndobitoci” populația, de a putea conduce mai ușor această țară.

Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, secretarul executiv al PSRM a anunțat că socialiștii au organizat mitinguri în toată țara, au vizitat sute de sate și sunt gata să vină la Chișinău. Secretarul executiv al PSRM a îndemnat lumea să aibă mai mult curaj și caracter și să se alăture acestor acțiuni de protest.

În cadrul evenimentului, deputați, primari, oameni simpli au chemat societatea și clasa politică la consolidare pentru a da jos guvernarea iresponsabilă, incompetentă și antisocială, pledând pentru alegeri anticipate. Protestatarii au scandat: „Jos dictatura!”, „Jos Maia Sandu!”, „Jos Guvernul Gavrilița!” etc.

ProtestPSRMUngheniVlad Batrîncea
Comments (0)
Add Comment