Socialiștii spun că se confruntă cu un atac fără precedent atât din partea regimului Maia Sandu, cât și din partea PAS

Partidul Socialist se confruntă cu un atac fără precedent atât din partea regimului Maia Sandu, cât și din partea partidului PAS și a grupului mafiot organizat condus de Ilan Shor. Nu a existat așa ceva nici în anii statului capturat al lui Vlad Plahotniuc, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Infractorul condamnat fugar Ilan Shor, folosind un partid clonă, așa-numitul „Renaștere”, a inițiat un proces masiv de corupere și cumpărare de membri ai Partidului Socialist. În ultimele luni, reprezentanții partidului Shor și deputații dezertori Vasile Bolea, Irina Lozovan, Alexander Nesterovski și Alexander Suhodolski au fost în contact direct cu zeci de deputați ai noștri, primari, consilieri locali, șefi de organizații teritoriale, promițându-le sume de mai multe milioane de lei pentru ieșirea din PSRM.

Condamnăm ferm faptele de corupție politică cu participarea foștilor deputați ai PSRM. Remarcăm că în organizațiile teritoriale, unde unii reprezentanți ai PSRM au fost victimele unor astfel de acțiuni, echipele locale ale partidului au manifestat solidaritate, iar alți lideri ai organizațiilor teritoriale au fost desemnați rapid.

PSRM nu va ceda presiunii unor grupuri mafiote care se ascund sub falsul acoperire a opoziției și va continua să lupte pentru statalitatea Republicii Moldova, neutralitate, pluralism de opinii, libertatea presei, credința noastră ortodoxă și tradițională”.

Comments (0)
Add Comment