Șor anunță noi dezvăluiri despre milioanele liderilor PAS: N-o să reușiți să vă bucurați de banii furați

Ilan Șor susține că dezvăluirile pe care le-a făcut despre milioanele nedeclarate pe care vicepremierul Andrei Spînu le-ar deține în conturile din străinătate l-ar fi determinat pe ultimul să recunoască faptul că are un cont bancar deschis în România, însă pe care nu l-a declarat, deoarece ar fi fost deschis recent. Potrivit lui Șor, urmează și alte dezvăluiri despre conturile lui Andrei Spînu, dar și ale altor lideri PAS.

„Dominatorului Spînu, care s-a făcut milionar cu banii furați de la moldoveni, au început să îi tremure genunchii și a confirmat, în direct la o televiziune, că are conturi bancare nedeclarate. Dominatorul milionar a spus că a deschis recent un cont în România și nu a reușit încă să-l declare. Nu-i nimic, dragă Spînu, degrabă tu și toți prietenii tăi din PAS va trebui să declarați tot, dar nu pe la televiziuni, ci în fața procurorilor. N-o să reușiți să vă bucurați de banii furați, degeaba îi tot adunați prin conturile băncilor din străinătate. Fiți pe fază, în curând urmează noi dezvăluiri, așa că nu o să scăpați așa ușor”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de pe Facebook.

Șor a mai spus că Spînu și ceilalți lideri din PAS vor face închisoare pentru delapidări și pentru că i-au sărăcit pe oameni.

„Sfârșitul vostru e aproape. Capetele de acuzare se adună rând pe rând, iar unul dintre ele va fi și modul în care îi sărăciți constant pe oameni. Dacă pentru banii delapidați din contrabandă și scheme veți fi condamnați la câțiva ani de închisoare, pentru contractul păgubos cu Gazprom și faptul că ați condamnat la sărăcie o țară întreagă, va trebui să stați la răcoare pentru tot restul vieții. Vreți să scumpiți din nou gazul până la 30 de lei pentru un metru cub? Ok. Cu fiecare scumpire se adaugă tot mai mulți ani la condamnarea voastră. Poporul nu vă va ierta, iar dreptatea va triumfa. Mai devreme sau mai târziu”, a mai scris Șor pe Facebook.

Andrei SpînuIlan ȘorPartidul ȘORPAS
Comments (0)
Add Comment