Spânu: „Merg la minister pentru a construi o Moldovă europeană”

Andrei Spinu a scris pe canalul sau de Telegram ca merge la minister pentru a construi o Moldova Europeană. La șefia Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale revine secretarul general al Aparatului Președintelui, Andrei Spînu. El a mai deținut această funcție în perioada 6 august 2021 – 16 februarie 2023.

Merg la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova. Avem multe lucruri de făcut. Așteptările oamenilor sunt clare, cu toții ne dorim drumuri mai bune, transport aerian și feroviar modern, apă și canalizare în localități, terenuri de joacă și sport pentru copii, grădinițe și școli bine amenajate, construcții trainice, parcuri și cât mai multe spații verzi. Acestea sunt proiectele pe care oamenii le așteaptă. Asta vom face la minister.

Îi mulțumesc și apreciez mult efortul depus cu pasiune de colega mea, doamna ministru Lilia Dabija. Lilia este o adevărată profesionistă. A realizat o muncă foarte importantă împreună cu întreaga echipă a ministerului și experiența ei este foarte valoroasă pentru noi toți.

În perioada următoare, împreună cu echipa, ne vom asigura că toate proiectele de infrastructură și de dezvoltare regională sunt realizate calitativ și în termen. Este important să accelerăm dezvoltarea proiectelor de infrastructură pentru ca cetățenii noștri să se bucure de o viață mai bună aici, acasă. Cu o echipă atât de bine pregătită sunt sigur că vom face față provocărilor.

Prin munca pe care o facem zi de zi, la minister dar și împreună cu toți oamenii harnici ai acestei țări, mergem hotărâți și uniți să construim Moldova Europeană. Vă mulțumesc pentru susținere”, a scris Andrei Spînu.

Comments (0)
Add Comment