Spiridon: „Moldova poate face un joc bun”

Alexadru Spiridon continuă să creadă că Moldova poate scoate un rezultat bun în duelul cu Franța, campioana mondială en-titre, chiar dacă mai spune el, naționala noastră va juca contra celui mai titrat adversar din istoria sa.
SNC722: 12.23-12.42 + 10.05-10.16 (Alexandru Spiridon, selecționerul Moldovei)
„Cred că suntem motivați la maxim. Totul depinde de cum ne vom stăpâni emoțiile, pentru că vom juca contra unei asemenea echipe titrate. Sper ca emoțiile să fie doar în primele secunde și după aceea să demonstrăm că putem juca și noi fotbal. Sper să facem un meci bun ca-n următoarele meciuri stadionul să fie plin nu pentru că au venit să vadă campionii lumii, ci pentru că va evolua Moldova.”
Că Moldova va ieș cu capul sus de pe teren crede și căpitanul desemnat, Artur Ioniță.
SNC722: 7.09-7.33 (Artur Ioniță, căpitanul Moldovei)
„Cred că pentru fiecare în parte este un meci foarte important, aș spune eu, pentru că nu joci în fiecare zi contra campioanei mondiale. Și ce ține de a marca, îmi doresc foarte mult, în primul rând, să ieșim cu capul sus după meci. Asta e tot ce-mi doresc eu.”
Menționăm că, chiar dacă are unul dintre cele mai valoroase loturi, Didier Deschamps a declarat că partida de la Chișinău nu va fi deloc ușoară pentru elevii săi. Or, fotbalul modern a demonstrat de multe ori că pe teren nu există favoriți și outsideri, ci doar 22 de fotbaliști și o minge.
Partida dintre Moldova și Franța se va disputa vineri, la Chișinău, cu începere de la ora 21:45.

Comments (0)
Add Comment