Stoianoglo, întrebat ce va face dacă va pierde în turul II: „Eu voi câștiga alegerile”

„Eu voi câștiga alegerile”. Este răspunsul candidatului PSRM la prezidențiale, Alexandr Stoianoglo, întrebat fiind despre cum și-ar continua activitatea politică, în cazul în care nu învinge în turul II al scrutinului din 3 noiembrie. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Exclusiv TV.

Candidatul PSRM a fost întrebat dacă se va orienta spre alegerile parlamentare, în cazul unui eșec în turul II la prezidențiale. După o pauză și un surâs, Alexandr Stoianoglo a declarat că va învinge.

Întrebarea jurnalistei a venit în urma unui răspuns al candidatului, în care acesta a declarat că pentru el rămâne o prioritate ca partidele politice să aibă condiții egale, mai ales în ajunul alegerilor parlamentare.

„Este important pentru mine ca toate aceste partide să aibă sau să fi avut un dialog constant cu autoritățile. Și voi crea astfel de condiții pentru ei. De aceea voi comunica cu domnul Usatîi, voi comunica cu domnul Chicu, avem o înțelegere să ne întâlnim. Cu siguranță voi comunica cu doamna Vlah, cu domnul Tarlev, Năstase. Poate și cu alți candidați, dacă vom avea timp”, a declarat Stoianoglo, potrivit celor de la Agora.

Comments (0)
Add Comment