SUA: Atac armat într-o casă. Suspectul este un minor de 15 ani

Autoritățile statului Washington au declarat că cinci persoane au fost ucise într-un schimb de focuri într-o casă de lângă Seattle și că un băiat în vârstă de 15 ani a fost reținut.

Trei copii și doi adulți au fost uciși, a precizat Departamentul șerifului din King County într-o declarație. O fată care locuia în casă a fost, de asemenea, rănită.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului Șerifului, Mike Mellis, a declarat reporterilor de la fața locului că suspectul a fost luat în custodie de către adjuncți fără incidente.

Nu a fost imediat clar dacă toți cei implicați erau membri ai aceleiași familii, iar departamentul șerifului a declarat că încă lucrează pentru a determina un motiv pentru violență.

Departamentul șerifului a declarat că polițiștii au răspuns la mai multe apeluri privind focuri de armă într-o casă din Fall City, la aproximativ 16 km est de Seattle, luni dimineață. Un vecin „cu o anumită pregătire medicală a fost capabil să administreze primul ajutor înainte de sosirea primilor respondenți”, a declarat departamentul.

Băiatul luat în custodie a fost cazat la centrul de detenție pentru minori din King County și este așteptat să apară pentru prima dată în fața instanței.

atac armatSUA
Comments (0)
Add Comment