Târgul de Crăciun din PMAN îşi închide porţile. Ceban: „A fost cel mai vizitat loc în ultima perioadă”

Ziua de duminică, 15 ianuarie a fost ultima a târgului de Crăciun organizat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), de către Primăria municipiului Chișinău. Edilul capitalei, Ion Ceban, a mers cu familia să le mulțumească personal agenților economici care și-au adus aportul în buna organizare a târgului.

„Astăzi împreună cu familia am fost la Târgul de Crăciun în Piața Marii Adunări Naționale. Este ultima zi de activitate și mulțumesc tuturor pentru implicarea în organizarea târgului. Conform datelor specialiștilor a fost cel mai vizitat loc în ultima perioadă de mii de oameni din Chișinău, republică, dar și din afara țării. Acest lucru ne motivează să facem mult mai multe lucruri frumoase”, a menționat Ceban într-o postare pe Facebook.

În acest an, la Chișinău, au fost organizate două târguri de Crăciun – unul de către Primărie și altul de către Guvern. Bradul și târgul de Crăciun organizat de Primăria Chișinău au fost inaugurate pe 17 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale. Executivul a deschis porțile târgului pe 23 decembrie, în scuarul Palatului Național „Nicolae Sulac”. Ultima zi a târgulului de Crăciun, organizat de Guvern, a fost pe 7 ianuarie.

Ion CebanPMANTârg de Crăciun
Comments (0)
Add Comment