Târgul online al locurilor de muncă a ajuns la ediția a 21-a. Când va avea loc evenimentul

Important pentru oamenii care sunt în căutarea unui loc de muncă sau pentru angajatorii care doresc să-și înnoiască sau mărească echipa. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă invită agenții economici și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă la Târgul online al locurilor de muncă, ediția a 21-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”.

Târgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui târg de locuri de muncă tradițional, care se desfășoară pe portalul gestionat de ANOFM www.e-angajare.md.

Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura în perioada 22 – 28 mai.

„La această ediție a târgului online sunt invitați să participe și cetățeni ucraineni care sunt în căutarea unui loc de muncă, inclusiv angajatorii disponibili să angajeze cetățeni din Ucraina”, se mai arată în comunicatul emis de ANOFM.

Modalitatea de aplicare pentru un loc de muncă vacant este una foarte simplă:

  • accesează platforma www.e-angajare.md,
  • navighează în multitudinea de oferte de locuri de muncă
  • identifică locul de muncă potrivit, utilizând motorașul de căutare „Locuri vacante” sau „Companii”
  • încarcă și expediază CV-ul tău angajatorului prin accesarea butonului „APLICĂ”
  • așteaptă ca angajatorul să te contacteze!

Pentru mai multe informații privind modul de participare, persoanele interesate sunt îndemnate să contacteze subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă sau să acceseze site-ul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

ANOFMLocuri de muncăTârg online
Comments (0)
Add Comment