Telegram are o nouă funcție: Ce a introdus pentru toți utilizatorii concurența WhatsApp

Poveștile (Stories) Telegram nu se mai limitează la utilizatorii plătiți. Acest lucru urmează după lansarea din iulie a funcției asemănătoare Facebook Messenger pentru abonații premium, scrie Playtech.ro.

Telegram și-a lansat funcția Stories pentru toată lumea, ca urmare a disponibilității sale pentru utilizatorii Premium începând de luna trecută. La fel ca și poveștile Facebook Messenger, acestea apar ca bule extensibile deasupra conversației tale. Cu toate acestea, interpretarea lui Telegram este mai personalizabilă, oferind control asupra a cine vede postările încărcate și pentru cât timp.

Așadar, lansată odată cu împlinirea a zece ani a serviciului de mesagerie, Telegram descrie funcția Stories drept „de departe cea mai solicitată funcție” din istoria de un deceniu a companiei. Controalele sale de confidențialitate includ opțiuni de vizibilitate pentru toată lumea, toate persoanele de contact, persoanele de contact selectate sau prietenii apropiați.

Astfel, poveștile Telegram îți permit, de asemenea, să ascunzi postările de anumite persoane de contact, iar utilizatorii Premium pot alege între șase, 12, 24 și 48 de ore de vizibilitate pentru postările noi. În plus, creatorii de postări pot vedea o listă a utilizatorilor Telegram care le-au vizualizat conținutul. De asemenea, acceptă un mod de cameră dublă asemănătoare BeReal, permițându-ți să partajezi simultan fotografii sau videoclipuri capturate de camerele din față și din spate ale telefonului. Funcția include și reacții, astfel încât spectatorii pot adăuga o inimă sau pot alege dintre „sute” de alte răspunsuri la postări.

Unele dintre comenzile mai avansate ale Stories sunt rezervate abonaților Premium (5 USD pe lună). Poate cel mai important, postările utilizatorilor plătitori sunt afișate primele, oferindu-le mai multă expunere. De asemenea, abonații pot vedea poveștile altora în modul ascuns.

Comments (0)
Add Comment