Țîrdea: „De fapt, pe Igor Dodon vor să-l bage la închisoare pentru că „era prieten cu Putin, s-a opus propagandei LGBT, a apărat ortodoxia, valorile tradiționale și suveranitatea moldovenească”

Guvernarea actuală vrea să-l denigreze pe Igor Dodon și, eventual, să-l bage la închisoare pentru faptul că a fost prieten cu Putin, a primit statutul de observator în Uniunea Economică Euroasiatică, s-a opus propagandei LGBT, a apărat ortodoxia, valorile tradiționale și suveranitatea Moldovei, pentru faptul că nu s-a zgârcit înaintea Occidentului și nu s-a întins sub el, ca mulți alții, susține deputatul BCS Bogdan Țîrdea, într-o postare pe rețelele sociale.

„Iar Occidentul nu iartă acest lucru. „Sorosienii” sunt conștienți de faptul că euforia actuală va trece, dreapta condusă de Maia Sandu va da faliment mai repede decât AIE după 2009 și, prin urmare, trebuie să-și distrugă rapid concurenții politici. O vor primi? Mă îndoiesc. Igor Dodon a rezistat la multă murdărie și umflături în ultimii ani. Sunt sigur că va rezista acum”, a conchis Țîrdea.

Comments (0)
Add Comment