Traficul rutier pe strada București din Capitală, tronsonul cuprins între străzile Bulgară și Armenească, va fi suspendat total

Traficul rutier pe strada București, tronsonul cuprins între străzile Bulgară și Armenească, va fi suspendat total sâmbătă, 24 august, între orele 08.00 și 24.00. Anunțul a fost făcut de Primăria Municipiului Chișinău. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație capitală a rețelei de canalizare.

Astfel, în perioada executării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi reorganizată. Troleibuzele de pe linia nr. 28 se vor deplasa de pe strada Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, strada Alexei Mateevici, strada Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în continuare pe traseul stabilit. Returul va fi de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe strada Pușkin, în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, conducătorii auto sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

În acest context, serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze cetățenilor pentru incomoditățile create.

BucureștiCapitalătrafic
Comments (0)
Add Comment