Transportatorii amenință cu o nouă grevă. Aceștia au solicitat o întrevedere cu premierul Dorin Recean

Transportatorii amenință cu o nouă grevă. Aceștia menționează că întâmpină mai multe dificultăți în ramură. În acest context, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto a adresat o scrisoare deschisă către prim-ministrul Dorin Recean, în care solicită o întrevedere pentru identificarea soluțiilor pentru depășirea tuturor crizelor.

Mai exact, transportatorii îl informează pe prim-ministru despre situația la gările auto,  tarife și instalarea aparatelor de casă, dar și despre adoptarea noului Cod al transportului rutier.

„Subiectele descrise mai sus sunt foarte sensibile și extrem de importante pentru transportatori. Cu atât mai mult, importanța lor crește când aceste probleme există simultan. Evoluția acestor subiecte a ajuns până în punctul în care transportatorii sunt nevoiți fie să audă o soluție obiectivă adoptată de urgență, fie să declanșeze proteste. În legătură cu subiectele descrise vă solicităm acceptarea unei audiențe cu transportatorii pentru a discuta problemele enunțate.” , menționează transportatorii.

Revendicările transportatorilor se referă la prelungirea autorizațiilor pentru serviciile de transport auto național, elaborarea unor reglementări în privința fiscalizării activității transportatorilor, modificarea reglementărilor ce țin de borderoul de evidență a biletelor, listele de îmbarcare și metodologiei de calculare a tarifelor.

GuvernProtesteRevendicăriTransportatori
Comments (0)
Add Comment