Ulanov, lipsit de imunitate și eliberat din arest, delegat de „Șor” să meargă la consultările cu Maia Sandu

De data aceasta vor merge la consultații cu șefa statului! Este vorba despre Platforma parlamentară „Pentru Moldova” și fracțiunea Partidului „ȘOR”, care au declarat astăzi, 29 martie, că vor participa la convorbirile anunțate de Maia Sandu.

Conform unui comunicat de presă emis de platforma parlamentară, la discuții, vor participa deputații Vladimir Vitiuc, Elena Bacalu și Denis Ulanov. E de menționat că ultimul a fost lipsit recent de imunitate parlamentară, fiind învinuit de Procuratura Generală de „escrocherie” și „spălare de bani”, săvârșite în proporții deosebit de mari și în interesele unei asociații criminale, în cadrul dosarului privind frauda bancară.

În același comunicat se mai menționează că deputații Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova” își exprimă speranța că după consultările de astăzi se va reuși rezolvarea problemelor stringente cu care se confruntă Republica Moldova.

Amintim că, pe 26 martie, președinta Maia Sandu a desfășurat consultări cu patru dintre grupurile și fracțiunile parlamentare – „Pro Moldova”, Partidul Democrat din Moldova, Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”, Partidul Acțiune și Solidaritate. Partidul „ȘOR” și PSRM nu au participat la consultări.

Comments (0)
Add Comment