Ulianovschi, două condiții pentru a susține pe unul dintre cei doi candidați

Fostul candidat independent, Tudor Ulianovschi, are două condiții esențiale către cei doi candidați rămași în cursa prezidențială pentru a decide susținerea unui dintre ei – demiterea Guvernului și continuarea integrării europene.

Ulianovschi scrie că a primit invitație la discuție din partea ambilor candidați, însă decizia o va lua după dezbaterile de duminică.

Acum două zile, președintele Maia Sandu, de la înălțimea funcției sale, acolo unde s-a aflat timp de patru ani, într-un mod neașteptat și nespecific pentru domnia sa, a recunoscut importanța unor candidați autentici la alegerile prezidențiale, inclusiv candidatura mea. Mai exact, dna Sandu m-a scos din „buzunarul oligarhilor” și al „Kremlinului” și mi-a cerut sprijinul, inclusiv al votanților mei, pentru turul al doilea de scrutin. Este surprinzător faptul că am devenit relevant pentru Maia Sandu abia acum, după ce, în campania preelectorală și electorală, am fost marginalizat, cenzurat și blocat la toate nivelurile, inclusiv de mass-media pro-guvernamentală”, a scris acesta.

Comments (0)
Add Comment