Un moldovean de 33 de ani a fost reținut în Italia, după ce ar fi înjunghiat o femeie, în plină stradă

Un moldovean de 33 de ani a fost reținut în Italia, după ce ar fi înjunghiat o femeie, în plină stradă. Cazul a avut loc în noaptea de 8 spre 9 noiembrie, în orașul italian Bologna.

Bărbatul este suspectat că ar fi atacat în stradă o femeie de 52 de ani, originară din Maroc. Potrivit carabinierilor, victima ar fi reușit să scape din mâinile atacatorului și ar fi fugit în direcția gării feroviare, unde a cerut ajutorul agenților de patrulare feroviară.

La scurt timp, carabinierii l-au identificat pe moldovean și l-au reținut pe o stradă din apropierea locului crimei. Acesta avea mâinile și hainele acoperite de sânge, iar o dată audiat a recunoscut că ar fi înjunghiat femeia, dar a refuzat să spună unde a aruncat arma.

Ulterior, carabinierii au inspectat zona și au găsit un cuțit cu lama spartă pe care se aflau urme de sânge, care se presupune că ar fi folosit de moldovean în momentul atacului.

Femeia, care se află în stare stabilă susține, că nu îl cunoaște pe bărbat. Acesta, la rândul său, a fost reținut pentru tentativă de omor.

Comments (1)
Add Comment