Usatîi, despre echipa lui Grosu: „Să începem a râde sau a plânge?”

„Nu știu dacă este cazul să râd sau să plâng?!”. Acesta a fost răspunsul oferit de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, când a fost întrebat ce părere are despre lista de miniștri cu care candidatul desemnat de către șeful statului, Maia Sandu, la funcția de prim-ministru, Igor Grosu, urmează să meargă în Parlament, pentru a cere vot de încredere.

„Domnule Gonța, acum să începem a râde sau să începem a plânge?! Vă spun încă odată, majoritatea oamenilor, care sunt prezentați pe lista acestui Guvern, ei în viața lor nu au constuit un coteț. Teoretici noi am văzut. Cu practica însă stăm foarte slab. Din acest motiv nici nu pot crede în succesul acestui Guvern și de asta vă asigur că dacă va aduna 20% va spune mulțumesc”.

Iar aici, Usatîi a explicat și de ce fracțiunea Partidului Socialiștilor nu va accepta să voteze Guvernul Grosu.

„Dodon, dacă astăzi merge la această ecuație va pierde pârhiile pe care le mai are și electoratul. Din acest motiv, lui Dodon îi este mai convenabil să meargă în anticipate, că poate cumva, ceva, exact așa cum proceda Plahotniuc”.

Amintim că Igor Grosu și-a prezentat echipa guvernamentală, care, formată din actuali mebri ai Partidului Acțiune și Solidaritate și ex-membri ai Partidului Liberal Democrat, este aproape identică cu cea a fostei candidate la șefia Cabinetului de Miniștri, Natalia Gavrilița, care și ea se regăsește în lista făcut publică ieri.

Comments (0)
Add Comment