USM și Academia ROCKIT au semnat un acord ce prevede noi oportunități de dezvoltare pentru studenți

Noi oportunități pentru studenții USM de a se implica în programe de inovație digitală. În acest sens, Universitatea de Stat din Moldova a încheiat un acord de parteneriat cu Academia Rockit ce prevede implicarea studenților USM în organizarea evenimentelor de comunitate.

Documentul a fost semnat marți, 11 aprilie, de către rectorul USM, Igor Șarov și cofondatorul Academiei Rockit, Artur Gurău.

Acordul prevede implicarea studenților USM în organizarea evenimentelor de comunitate sub formă de meetup-uri tematice, hackthoane, laboaratoare și conferințe. Totodată studenții vor avea posibilitatea să fie implicați în programul Rockit Conference, menit să descopere tinere talente locale și să le conecteze la oportunități globale.

De asemenea, rectorul USM și reprezentantul Academiei Rockit au discutat și despre aspectele organizării Conferinței Rockit 2023, ce se va desfășura în cadrul Centrului Mediacor al USM.

Scopul evenimentului este de a conecta punctele piețelor moldovenești și ucrainene cu Europa, dar și de a dezbate subiecte critice ale dezvoltării postbelice, cum ar fi dezvoltarea locală, economică leadership, soluții, investiții de impact, startup-uri tehnologice și multe altele.

Igor ȘarovUSM
Comments (0)
Add Comment