Valorile maxime coboară până la +26 de grade

Toamna își intră încetul cu încetul în drepturi. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, temperaturile caniculare vor fi înlocuite de maxime ce vor urca, în medie, până la +26 de grade. Totodată, pentru mâine, sinopticienii mai anunță și posibile ploi de scurtă durată care ar putea cădea pe arii restrânse. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va bate moderat.

În condițiile date, temperatura aerului resimțită marți, potrivit meteorologilor, în raioanele din Nord va fi de +24 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra maxime de +25 de grade Celsius, în timp ce în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +26 de grade.

Mai răcoare va fi și noaptea, când minimele vor oscila între +12 și +16 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, valorile termice vor urca din nou joi, când s-ar putea să avem o nouă zi caniculară. În rest vremea va fi stabilă atât termic, cât și din punct de vedere al precipitațiilor.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va bate slab.

Cu toate acestea, Codul Galben de incendiu rămâne în vigoare până pe 12 septembrie, iar avertizările legate de seceta hridrologică, până pe 15 septembrie.

Comments (0)
Add Comment