VIDEO/ Andrei Năstase lansează primele consultări despre fondarea Mișcării Civice de Rezistență Populară. Când și unde vor avea loc

Fostul ministru de Interne și președintele-fondator al Platformei DA, Andrei Năstase, a anunțat printr-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook că lansează primele consultări despre fondarea Mișcării Civice de Rezistență Populară. 

„Nimic deosebit – rămân același, rămânem aceeași pentru că așa cum spuneam de atâtea ori, un popor nu este un om, un popor nu poate fi un partid, un popor suntem noi toți cetățenii acestei țări pe care am vrea s-o vedem într-o bună zi, prosperă, sănătoasă, educată. O țară în care întradevăr să vrem cu toții să trăim și să nu mai fim împărțiți în buni, în răi, ai lor și ai noștri”, a menționat Andrei Năstase.

În context, acesta a ținut să invite cetățenii să ia parte la primele consultări despre fondarea Mișcării Civice de Rezistență Populară, care vor avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, la Pretura sectorului centru, din strada Bulgară 43.

„Mesajul meu pe care l-am lansat încă câteva săptămâni în urmă, dar pe care l-am concretizat ieri, este să ne vedem la un prim sfat cu poporul. La un prim consiliu, la un prim dialog cu cei care consimt asupra necesității de a schimba lucrurile în bine, în Republica Moldova, astfel încât să nu mai depindem de cei care își spun buni și să nu ne mai temem de cei, despre care știm cu toții, au făcut foarte mult rău Republicii Moldova”, a adăugat Năstase.

Totodată, politicianul a venit cu un mesaj aparte și pentru cei aflați la guvernare, menționând că aceștia ar fi incompetenți cu care acesta nu ar mai vrea să aibă nimic în comun.

„Începând de azi, să nu ne mai confunde cu cei care ei au probabil un târg. Cu cei care în ultima perioadă de timp, au hotărât să facă așa-zise proteste de opoziție. Nu am nimic cu oamenii care ies la modul sincer, la proteste(…) La fel cum personal, nu aș mai vrea să am de a face cu nimeni dintre incompetenții care își bat astăzi joc de țara noastră”, a conchis Andrei Năstase.

Amintim că, la finele lunii octombrie, președintele fondator al Platformei DA, Andrei Năstase, anunța crearea unei noi Mișcări Civice de Rezistență Populară. El a spus atunci că noua mișcare va fi împotriva actualei guvernări „incompetente, manipulatorii, mincinoase și periculoase pentru identitatea noastră socială, economică și spirituală”, cât și împotriva forțelor oligarhice, „a criminalilor ce stau în expectativa revenirii la putere pe fundalul sărăciei și nedreptății generate de actuala guvernare incompetentă”.

Andrei NăstaseMișcarea Civică de Rezistență Populară
Comments (0)
Add Comment