VIDEO//Bătălie strânsă pentru locul întâi în Ligue 1

Actuala ediție din Ligue 1 este una deosebit de interesantă, asta pentru că sunt patru echipe care luptă cu șanse reale pentru titlu. Lille, PSG, Lyon și AS Monaco sunt în fruntea ierarhiei, între prima și a patra fiind o diferență de numai patru puncte.

Pare ceva incredibil, odată ce în ultimii ani, în această perioadă a sezonului, PSG se pregătea deja de sărbătorirea unui nou titlu de campioană, lucru care făcea oarecum neatractiv campionatul din Hexagon.

Acum însă, momentan, Lille este lider, dar formația lui Christophe Galtier a călcat strâmb în această etapă, 1-1 cu Strasbourg, permițîndu-i lui PSG să se apropie la două puncte, după victorie, scor 4-0, obținută pe terenul lui Dijon.

Și Lyon a făcut doar egal pe „Velodrome”, în derby-ul contra lui Marseille, 1-1, respectiv a căzut pe trei, la trei puncte în spatele liderului.

Ce ține de de-a patra echipă implicată cu șanse reale în lupta pentru titlu, AS Monaco, aceasta a trecut cu 2-0 de Brest și a ajuns la nouă victorii în ultimele zece etape, având cu numai patru puncte mai puțin decât Lille.

Comments (0)
Add Comment