VIDEO/ Ceban, despre motivul pentru care l-a dat în judecată pe Dodon

Primarul capitalei, Ion Ceban, invitat la emisiunea Puterea a Patra de la postul nostru de televiziune a venit a explicat motivul pentru care l-a dat în judecată pe fostul șef de stat, Igor Dodon, care a vorbit despre acest lucru, câteva zile mai devreme, tot la postul nostru de televeziune.

Ion Ceban a declarat că întotdeauna îi sugera lui Dodon să fie corect în expuneri.

( Ion Ceban, primar al capitalei)

„În calitate de fost consilier întotdeauna îi sugeram domnului Igor Dodon să fie corect în expunerile publice, pentru că întotdeauna, în condițiile în care acestea sunt incorecte, insuficiente sau manipulatorii, pot surveni consecințe de alt gen”.

Ceban a menționat ca el rpspunde de proiectele municipiului Chișinău și că nimeni nu a venit în acest context cu idei.

( Ion Ceban)

„Mai mult decât atât, 700 milioane de lei pentru proiectele municipale menționate anterior nu au fost alocate. Până în ziua de astăzi, nu am primit 128 milioane de lei pentru gestionare crizei Covid-19, iar celelalte, dacă o să intrăm în detalii, pot fi formulate foarte clar în instanța de judecată.”

Fostul președinte Igor Dodon a dezvăluit anterior, tot în cadrul emisiunii Puterea a Patra, că primarul general Ion Ceban l-a dat în judecată, după ce a anunțat despre banii alocați din bugetul de stat pentru municipiul Chișinău.

Acesta spunea că primarul capitalei  i-a trimis o scrisoare prealabilă liderului socialiștilor, prin care îi cere să dezmintă informațiile că proiectele realizate în Chișinău au fost finanțate din bugetul național, la inițiativa fostului șef de stat.

Comments (0)
Add Comment