VIDEO// Dodon: „Când eram președinte, iar Maia Sandu – prim-ministru, aceasta mă ruga să negociez cu Vladimir Putin prețul la gazele naturale

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, este de părerea că conducerea de vârf a țării, în frunte cu Maia Sandu, ar trebui să se preocupe de problema privind livrarea gazelor naturale pe teritoriul țării.

Astfel, politicianul a ținut să accentueze că fiind în trecut la Guvernare, s-a reușit demonstrarea prin propria experiență că pot fi obținute rezultate în interesul populației.

„Este un subiect de importanță națională și de interesul fiecărui cetățean al Republicii Moldova(…) Trebuie conducerea de vârf a țării să se preocupe de această problemă sau nu? Trebuie… Actualmente, prețul crește și este crește peste tot. Va crește și pentru Republica Moldova. Întrebarea este cu cât? Aici depinde de cum va duce negocierile noua conducere”, a declarat Igor Dodon la o emisiune de la postul de televiziune ”Primul în Moldova”.

Totodată, Dodon a ținut să reamintească că anume actualul Președinte al țării, Maia Sandu, fiind în funcția de Prim-ministru, l-ar fi rugat pe liderul PSRM să negocieze cu Președintele rus, Vladimir Putin, în privința gazelor.

Sursa: Sinteza.org

Comments (0)
Add Comment