VIDEO/ Dorin Chirtoacă publică imagini dramatice cu tatăl său de 81 de ani: Situația este complet nedreaptă

Fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, se arată revoltat că ar putea sta 10 ani la închisoare, pentru un proiect, care potrivit lui, nu a existat. Acesta a ținut să publice și un filmuleț în care își face apariția și tatăl său de 81 ani, care zace la podea într-o locuință.

Potrivit lui Chirtoacă, tatăl acestuia se chinuia să dea un telefon fiului, în timp fostul edil scria scrisori la Ambasade în care relata despre presupusele abuzuri ale procurorilor din dosarele în care figurează.

„Evident că văzând imaginile de pe cameră, am lăsat tot și am mers să-l ridic pe tata, care la ai săi 81 de ani, a fost și operat, 5 zile în urmă(…) Eu vin la el în fiecare zi, cum e și firesc. Astăzi însă, a căzut, pentru ca e slăbit după operație, eu tocmai fiind ocupat, de nevoie, cu acele scrisori. Situația, în sine, este complet nedreaptă. Iată unde, indirect, duc injustiția și indiferența, faptul că cei de la putere sunt surzi și orbi la fărădelegile mafiei procurorilor, slugile de pe vremuri ai lui Plahotniuc, care azi fac ce vor, manipulează și acționează, după cum le sunt interesele. Pe langă asta i-au făcut lui Robu, capul de azi a acestei mafii, și o lege specială, ca să mai rămână interimar, un an. Nimeni nu vrea sa intre în esență, nimeni nu vrea să-și asume răspunderea”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

În aceeași ordine de idei, Chirtoacă a precizat că va prezenta și în instanța de judecată imaginile cu tatăl său.

Amintim că, procurorii cer 10 ani de închisoare pentru fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, în dosarul parcărilor cu plată. Anunțul a fost făcut chiar de ex-Primarul general, care se declară nevinovat și acuză procurorii de acțiune la comandă.

În context, Chirtoacă a ținut să menționeze marți că se va adresa, din nou, Ambasadelor Europene și Ambasadei SUA, precum și organismelor internaționale „în legatură cu abuzurile procurorilor, care au format ei, deja, o mafie”.
Dorin Chirtoacă
Comments (0)
Add Comment