VIDEO//Finală sută la sută englezească. Manchester City și Chelsea se vor duela în ultimul act al Uefa Champions League

Vom avea o nouă finală de Ligă a Campionilor pur engleză, una în care Manchester City și Chelsea vor lupta pentru cel mai râvnit trofeu intercluburi.

Iar acest lucru va fi posibil, după ce aseară gruparea londoneză a câștigat cu 2-0 în fața lui Real Madrid, în manșa retur a semifinalelor UCL, una în care Thomas Tuchel a impresionat din nou.

Astfel, primele ocazii importante i-au aparținut lui Chelsea, dar șutul periculos al lui Rudiger a fost respins de Courtois, la fel și ca centrarea lui Havertz. De asemenea, la scurt timp după, Werner a avut un gol anulat pentru offside.

Tristețea nu a durat mult pentru Chelsea, deoarece Werner a deschis scorul, cu o lovitură de cap.

Meciul s-a echilibrat până la pauză, dar debutul reprizei a doua a adus o Chelsea din ce în ce mai periculoasă, cu Kai Havertz și Kante în prim-plan.

Real a avut în câteva rândurie posesia, dar tot Chelsea a fost cea periculoasă și cea cu golul, unul semnat de Mount, la capătul unei faze create de Kante și Pulisic.

S-a terminat 2-0 pentru Chelsea, care astfel a trecut cu 3-1, la general, de Real Madrid, iar în marea finală UEFA Champions League va juca contra celor de la Manchester City, în meciul programat pentru 29 mai.

Comments (0)
Add Comment