VIDEO/ Grigorișin: „A fost cea mai murdară și mincinoasă campanie electorală din istorie”

Primarul ales al municipiului Bălți, Nicolae Grigorișin a venit cu prima reacție după ce a obținut victorie în turul doi al alegerilor, desfășurat duminică, 19 decembrie.

Nicolae Grigorișin:

„În sfârșit s-a încheiat această campanie, care a fost cea mai murdară și mincinoasă din istorie. Ați văzut ce vorbea candidata oligarhului criminal care a furat miliardul, ați văzut comportamentul Partidului Socialiștilor care atât de urât și mișelește s-a comportat, dar Slavă Domnului că totul s-a încheiat cu această victorie clară, orice ar spune foști conducători ai orașului, cei care numără procente”.

Nicolai Grigorișin a câștigat în alegerile repetate noi pentru funcția de primar la Bălți, în condițiile unei prezențe scăzute urne, nemaiîntâlnită până acum.

Conform datelor Comisiei Electorale Centrale , în turul doi al alegerilor locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți a învins Nicolai Grigorișin, candidat independent, pentru care au votat 84,7% dintre bălțeni, adică în jur de 7.000 de oameni. Pentru contracandidatul său, Nicolae Chirilciuc, exponent al partidului „Patrioții Moldovei”, au votat 1248 dintre alegători.

 

Comments (0)
Add Comment