VIDEO/ Ion Ceban: Echipa Partidului MAN va fi prezentată cetățenilor după 11 mai

Echipa Partidului Mișcarea Alternativa Națională (MAN) va fi prezentată cetățenilor după 11 mai, prin diferite interviuri online sau chiar întâlniri cu oamenii. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele MAN, Ion Ceban, în cadrul unei conferință de presă, care a avut loc chiar la noul sediu al formațiunii politice.

„Începând cu data de 11 mai vom prezenta echipa în formula lărgită, vom face și interviuri cu fiecare împarte pentru ai cunoaște, ce studii au, ce experiențe au, nu doar cele profesionale. Am spus că vrem oameni în echipă și vă transmitem acest mesaj tuturor așa cum ne-am privi, în sensul bun al cuvântului, în oglindă, după competențe profesionale, profil și multe alte lucruri”, a spus Ion Ceban.

De asemenea, în cadrul aceleiași conferință, Ion Ceban a reamintit că doctrina MAN-ului este social-democrată de tip europeană.

„MAN îndeamnă clasa politică să nu divizeze formațiunile și societatea. Or, obiectivul primordial anunțat în țară este – integrarea europeană. Oamenii au votat pentru asta. Până la urma, asta trebuie să fie furnizat oamenilor, repet, în practică. Asta înseamnă un sistem social mai bun, un sistem economic mai bun, un sistem de justiție mai bun”, a adăugat Ion Ceban.

Astfel, cu echipa formată și consolidată, Partidul Mișcarea Alternativa Națională își propune obținerea unui scor foarte bun la localele din toamnă, a mai declarat Ceban.

„Scopul nostru este un rezultat cât mai bun la aceste alegeri în Chișinău. Noi furnizăm și am furnizat rezultate pentru oameni. Vrem să continuăm proiectele mari. Avem acest angajament față de locuitorii municipiului Chișinău”, a conchis președintele MAN.

Partidul Mișcarea Alternativa Națională a fost înregistrat oficial de către Agenția Servicii Publice pe 17 ianuarie, după ce, inițial, pe 21 decembrie 2022, Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău a fost ales, cu vot unanim, președintele MAN, în cadrul primului congres al formațiunii politice.

Ion CebanMAN
Comments (0)
Add Comment