VIDEO/ Ion Ceban se arată deschis să colaboreze cu noul Guvern

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban se arată deschis să colaboreze cu noua echipă, care va fi numită la Guvern. Cât despre fosta echipă, primarul a declarat în cadrul ședinței serviciilor Primăriei că a fost un „eșec total pentru țară”, iar aceste demisii erau necesare cu mult timp în urmă.

„Am spus de nenumărate ori că acest guvern a fost un eșec pentru țară. În rezultat avem foarte multe decizii nocive pentru cetățeni și sper că unii, la un moment dat, vor răspunde în fața legii”, a spus Ion Ceban.

În același timp, edilul Capitalei speră ca noua componență a garniturii guvernamentale nu va avea de împărțit decât „multitudinea de probleme cu care se confruntă orașul”, iar în funcțiile cheie ale statului vor fi numiți oameni noi și de calitate.

Noi suntem gata să colaborăm cu echipa noua. Nu avem de împărțit decât multitudinea de probleme cu care se confruntă orașul, nemijlocit țara. Trebuie să le abordăm și să vedem cum urmează să deruleze aceste lucruri”, a mai declarat edilul Capitalei.

Guvernul condus de Natalia Gavrilița a plecat în demisie după un an și jumătate de la învestirea din 6 august 2021. Fostul premier și-a anunțat demisia vineri, 10 februarie. În cele 18 luni la guvernare, Executivul a suportat mai multe modificări, cinci miniștri fiind înlocuiți cu alții.

GuvernIon CebanPrimăria Chișinău
Comments (0)
Add Comment