VIDEO/ Petrocub Hâncești a relansat lupta la titlul în Super Liga moldovenească de fotbal

Petrocub a relansat lupta la titlul în Super Liga moldovenească de fotbal. Echipa din Hâncești s-a apropiat la trei puncte de liderul Sheriff, după ce a câștigat la scor de neprezentare ultimul meci al etapei a opta, contra lui CSF Bălți, 3-0.

În direct la Național 4, Iosipoi a deblocat tabela în minutul 17, iar Mudrac, din penalty, a stabilit rezultatul primei reprize, 2-0, în favoarea gazdelor.

Petrocub a avut un stat bun și după ieșirea de la cabine. Astfel, în minutul 48, Nicky Cleșcenco a înscris golul de 3-0, stabilind, astfel, și rezultatul final.

Tot cu 3-0 a câștigat și Milsami meciul cu Sfântul Gheorghe. În fața propriilor suporteri, „Vulturii” au preluat inițiativa după opt minute, grație unei reușită semnată de Puntus. Ulterior, Antoniuc, cu un șut deviat de Ngha, l-a învins și el pe Straistari, iar Camara, introdus în teren în partea a doua, a închis tabela în minutul 85.

În primul meci al etapei a opta din cadrul rundei a doua a Super Ligii, Sheriff Tiraspol și Zimbru Chișinău au remizat, 0-0.

Astfel, cu două etape înainte de încheierea sezonului, Sheriff rămâne prima în clasament, cu 18 puncte, Petrocub este a doua, cu 15 puncte, iar Zimbru încheie podiumul, cu 11 puncte. Următoarele clasate, Milsami, Sfântul Gheorghe și CSF Bălți au câte opt, șapte, respectiv patru puncte.

FotbalPetrocub HânceștiSheriff TiraspolSuper Liga
Comments (0)
Add Comment