VIDEO//Porto se califică dramatică în sferturile UCL, după un meci de infarct cu Juventus

Porto a oferit prima mare surpriză din faza eliminatorie a Ligii Campionilor. Gruparea lusitană a obținut biletul spre sferturile competiției, după ce a trecut de Juventus, deși în retur a cedat cu 2-3.

După victoria din tur a „Dragonilor”, 2-1, meciul de la Torino a început tare de tot, ambele echipe, trecând pe lângă deschiderea scorului în primele zece minute, Morata și Taremi, ratând cele mai mari ocazii. La pândă mai mereu, Porto a dat prima lovitură, în minutul 18, când Oliveira a transformat un penalty, acesta fiind și singurul gol al primei reprize.

Juve a ieșit însă mult mai motivată de la cabine, iar Chiesa, cu o dublă, a întors scorul până-n minutul 63, timp în care Porto a rămas și-n „10”, după eliminarea lui Taremi.

Gazdele puteau obține calificarea chiar la ultima fază, dar reușita lui Morata a fost anulată pentru ofsaid și meciul a intrat în prelungiri. Aici, Oliveira, care a înscris superb un alt gol, a stabilit soarta calificării.

Astfel, golul marcat de Rabiot în minutul 117 nu a mai contat, pentru că Porto, avantajată de cele două reușite din deplasare s-a calificat în sferturi, furnizând, totodată, și prima mare surpriză din optimile UEFA Champions League.

Comments (0)
Add Comment